De locatie voor onderhoud en reparatie van uw woon- of werkschip

Met uw woonark, varend woonschip of werkschip bent u bij Droogdok Groningen (voormalig Droogdok Het Noorden) op het juiste adres voor alle noodzakelijke onderhoud, wat meestal bestaat uit het dokken, schoonspuiten en opnieuw coaten.

Het droogdok is onderdeel van de Talsma Groep. Door de brede inzetbaarheid van onze werknemers zijn we van alle markten thuis en kunnen wij u vlot van dienst zijn.

Bovendien kunnen door vernieuwingen aan het dok nu ook schepen met een diepgang van twee meter probleemloos geholpen worden.

Werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zijn onder andere het schoonspuiten en opnieuw coaten van uw schip in het kader van regelmatig onderhoud, maar ook het repareren van uw onderwaterschip, dek, bolders, roef, den, boeisel, berghouten of relingen. Alles (eventueel) in nauw overleg met een expert van uw verzekeringsmaatschappij.

In het geval van schade, verzekeringsinspecties of aan-/verkoopkeuringen kunnen wij uw schip snel droogzetten en zorgen wij waar nodig uiteraard voor assistentie bij het varen of slepen van uw schip of ark naar en van het dok.


Contact

Heeft u vragen, wilt u meer weten of een afspraak maken voor een hellingbeurt?

Kom dan langs of bel 050-3137665 voor uitgebreide en vrijblijvende informatie over de mogelijkheden en aantrekkelijke tarieven van Droogdok Groningen.